loading
close
Loading.. new window reload

SPIEGELEN; acceptatie en confrontatie

Bespiegelingen van klanten;

WonenBreburg over DeWerking
WonenBreburg, een woningcorporatie in Tilburg en Breda, heeft DeWerking ingeschakeld voor een training feedback voor medewerkers. De enthousiaste, rustige, doortastende, kundige aanpak heeft ons geraakt. De mannen van DeWerking wisten door te dringen tot de kern van de feedback. Ze lieten medewerkers ervaren wat feedback inhoudt en men kreeg concrete handvatten om het toe te passen.
Wij aarzelden dan ook niet om weer op DeWerking een beroep te doen, toen wij onze nieuwe integriteits- en gedragscode wilden introduceren. Al onze medewerkers volgden een workshop waarbij ingegaan werd op wat integriteit is en tegen welke dilemma's je aanloopt. Ook hier weer: doordringen tot de kern en ruimte laten voor meer oplossingen met respect voor een ieder.

Veiligheidsregio Utrecht over DeWerking

Dewerking heeft bij onze organisatie meerdere trajecten begeleid: persoonlijke coaching, sessies met de afdeling P&O in transitie en een cultuurtraject in de uitvoerende organisatie. Elk van die trajecten vroeg een andere benadering. Met respect voor alle deelnemers en de soms bijzondere omstandigheden wist DeWerking echte beweging te laten ontstaan. Met humor en professioneel tot en met de nazorgfase.

Colinda Geertsma,
directeur Bedrijfsvoering Veiligheidsregio Utrecht
 

Bespiegelingen over Peter

De veranderopgave waar we als (leiding van de) opsporing in Oost-Nederland voor staan is groot. Van veel losse onderdelen naar één nieuw daadkrachtig opsporingsteam waarbij we, als op een speelveld, integraal samenwerken met verschillende partners is een grote stap. Om dat te laten werken is meer nodig dan de inhoud van het vak alleen. Peter van Dongen heeft hieraan een prima bijdrage geleverd in de wijze van verbinding maken, nadere kennismaking en het oefenen met organisatieopstellingen. De wijze waarop is meer dan respectvol en veilig. Voor mij een betrouwbare partner die zijn vak verstaat en ons helpt in uiteindelijk effect buiten.


Aart Garssen MPA
Diensthoofd Regionale Recherche Oost-Nederland

Bespiegelingen over Alexander

"Alexander is a great guy, really professional and a lot of fun to talk to. His honest approach , his fascination and knowledge of people behaviour, and his creativity makes him a great personal coach and trainer. I like to recommend him to you if you are really trying to make a difference..personally or in your business situation.
Rene van Dalen; Team manager WISE at UWV ICT Business Services